Socialni center Rog

NO BENEFIT + NO PROFIT Party

We want NO BENEFIT, NO PROFIT, just some cheap beer, the whole fucking bakery, MULTIPLE ORGASMS and a great time together!

V soboto, 23. 3.2013, ob 21h vabimo VSE v Socialni center Rog na divjo zabavo, kjer bo pijača prodajana brez profita, prav tako pa ne bomo nobenega kovanca odtegnili za benefit - tokrat se temu upiramo in si želimo samo dobrega žura, ki nas bo okrepil in spomnil, da smo skupaj močnejši... in tudi bolj seksi. :)

Zadnje leto smo aktivisti gibanja #15o zaradi akcij civilne nepokorščine v okviru nasprotovanja finančnemu kapitalizmu prejeli ogromno kazni (ne želimo se bahati z vrtoglavostjo višine zneska). Zaradi položnic nam je šumelo v ušesih in minusi na računih, ki nas že itak spremljajo ves čas, so se nam bliskali pred očmi... Znajdeni pred pošastjo represivnega aparata, ki požira vse pred sabo, smo, tako kot na ulicah odločno in solidarno stopili skupaj in ga z vrsto odličnih benefitov ugriznili nazaj. Pri tem pa še povezali skupnost, spletli prijateljstva in uživali.

Zato bi se radi zahvalili in sproščeno podružili, napili, naplesali, tračarili, snovali zarote z vsemi, ki so nam s svojimi prispevki, nastopi, prostori in energijo pokazali, da nismo sami in nam pomagali, da se pomikamo vedno bližje pozitivni ničli od-plačanih kazni.

Naj bodo položnice samo še čtivo na stenah veceja!

Pogledati online : Facebook dogodek

P.S.:

Hkrati bo 7. obletnica skvota Tovarne Rog, torej bomo kar dvakrat nazdravili!

Socialni center Rog

novo na portalih gibanj