Stop ACTA - Hack the World

Stop ACTA hip hop benefit

Benefit za zbiranje sredstev za poplačilo kazni zaradi neprijavljenega shoda v Ljubljani, 4. februarja proti ACTI

Tovarna Rog (Koncertna dvorana)

sobota, 3. marca 2012, ob 22:00

Pridruži se in se dvigni proti poskusom privatnega prilaščanja digitalnega skupnega in znanja! Bodi del vstaje globalne generacije, od kasb in Tahrirja v Magrebu, do vstaj ogorčenih, gibanja acampad in gibanja Occupy!

Benefit bodo s svojim nastopom podprli:

MIRKO & CHESNA Mirko iz Novega mesta svoja raperska sporočila namenja vsem, ki se borijo za svobodo, cilje, ideale in splošno družbeno dobro. Verjame, da je borec v vseh nas in da je pomembno, da to kar imamo v sebi udejanjimo in vstanemo ter na glas povemo, kaj nas moti in kaj želimo. http://www.borecvmeni.tk/

MARCHEZZ prihaja iz Zelene jame. Repat je začel pred 10 leti, komadi se držijo tem kakor so socialna kriza, beda, alkohol, nepoštenost...

ČURC iz Župe je odličen tekstopisec. Politika, korupcije, mafija nepoštenost so teme ki so mu blizu.

PALIJO ki je priplaval po Župi ima dve plati zunaj s skupino PAT: Patogen in Patagonisti. Dober je na flowalnem delu rapanja. Zavzema se za poštenost, svobodo, ne mara policije. Na humoren način predstavlja resno problematiko življenja.

SIDE je mladi raper, ki se nam je predstavil s plato Kjer je volja je način! Prihaja iz Novega mesta in verjame, da se s trdim delom in željo doseže kar si želiš.

Zarepaj na odprtem mikrofonu tudi ti in deli svoj statement!

Pogledati online : Facebook dogodek

Stop ACTA - Hack the World

novo na portalih gibanj