Demonstracija nevidnih delavcev in delavk sveta. Demonstracija nevidljivih radnika i radnica svijeta. Demonstration of Invisible Workers of the World.

13 posts

Pridruži se mobilizaciji in demonstraciji 4. junija v Ljubljani / 4. juna u Ljubljani! Join the mobilisation and demonstration on 4th of June in Ljubljana!

_____

Mobilizacijski koncert za demonstracijo nevidnih delavcev in delavk sveta

Ustani i kreni! Za vstajo nove generacije, pridruži se momentu njene vidnosti, moči in odločenosti na demonstracijah v Ljubljani 4. junija. Zahtevaj pravice za migrantske delavce in delavke! Zgradimi novo solidarnost, novo moč, novo skupno telo – da osvojimo našo skupno prihodnost. 28. maj 2011 20:00 Skupščina IWW v Socialnem centru Rog od 22:00 dalje v (...)

Poziv na manifestaciju nevidljivih radnika i radnica svijeta 4. juna (bosanski)

Transnacionalni pokret migrantskih i prekarnih radnika i radnica IWW (Nevidljivi radnici svijeta) 15. aprila je na svojoj skupštini donio odluku da 4. juna u Ljubljani organizira manifestaciju za prava migrantskih radnika. Odluka je rezultat nespremnosti vlasti Republike Slovenije da prihvate odgovornost za katastrofalni položaj migrantskih radnika. (...)

Poziv na demonstracijo nevidnih delavcev in delavk sveta 4. junija (slovenski)

Transnacionalno gibanje migrantskih in prekernih delavcev in delavk IWW (Nevidnih delavcev sveta) je 15. aprila na svoji skupščini sprejelo odločitev, da 4. junija v Ljubljani organizira manifestacijo za pravice migrantskih delavcev. Odločitev je rezultat nepripravljenosti oblasti Republike Slovenije, da sprejmejo odgovornost za katastrofalni položaj (...)

0 | 10