Living Democracy - Živa demokracija

Sestanek glede plačila kazni #15o + Poročilo z "Agore 99" in plan dejavnosti #15o

Četrtek, 8. novembra 2012, v Socialnem centru Rog (Trubarjeva 72, Ljubljana)

18:00

Sestanek glede plačila kazni #15o

Z zanimanjem spremljamo povečan interes glede plačevanja kazni, ki so nam jih nalepili po več mesecih akcij v okviru #15o. Realnost je še bolj surova kot kroži po spletu: zneski so nekajkrat višji, kazni pa je dobilo veliko različnih oseb.

Veseli smo, da toliko posameznikov in iniciativ meni, da so kazni skupna stvar in da je denar za njih potrebno zbrati skupaj, v duhu solidarnosti. Zato z velikimi upi objavljamo datum naslednjega sestanka glede kazni, na katerem bomo pretresali ideje za nadaljnje aktivnosti za zbiranje denarja. Ta bo v četrtek, 8.11. ob 18h v Socialnem centru Rog (Trubarjeva 72, Ljubljana).

Vabljeni v čim večjem številu!

Facebook dogodek

19:00

Poročilo z "Agore 99" in plan dejavnosti #15o

Iz Madrida se vrača šestčlanska ekipa #15o, ki je sodelovala na srečanju evropskih in mediteranskih gibanj ter mrež na temo dolga, demokracije in pravic v Madridu "Agora 99" (http://99agora.net/). Med drugim so vodili delavnico skupine za direktno demokracijo #DirectDemo na temo demokracije direktne akcije (DDA), ki je temeljila na izkušnjah gibanja #15o v Ljubljani.

O "Agori 99" bodo poročali v četrtek, 8.11.2011, ob 19:00 v Socialnem centru Rog (Trubarjeva 72, Ljubljana).

Na podlagi izkušenj in sklepov iz Madrida ter trenutne situacije v Sloveniji bomo v nadaljevanju načrtovali dejavnosti #15o v bližnji prihodnosti (npr. 14. novembra, ko bo potekala evropska stavka #14N, 17. novembra, ko bodo v Ljubljani sindikalne demonstracije...???).

Vabljene in vabljeni!

Facebook dogodek

Living Democracy - Živa demokracija

novo na portalih gibanj