(Valter) fešta - Bremsen los

Socialni center Rog


This category contains 3 posts

Blues-Rock koncert zasedbe Honky Tonk

Honky Tonk je štiričlanska instrumentalna blues-rock zasedba, katero sestavljajo: Jasna Kmetec (alt saksofon), Jure Bajt (kitara), Samo Brezočnik (bas) in Jurij Nograšek (bobni). Skupina je nastala poleti 2007, sprva kot trio. Repertoar skupine je sestavljen tako iz predelav, v katerih člani izživljajo željo po ustvarjanju z lastnimi variacijami na znane teme, (...)

United we jump!

Vabljeni v Socialni center Rog na drugi event UNITED WE JUMP! v seriji glasbenih dogodkov z naslovom (V)alter fešta - Bremsen los! Sporočilo od DJ-jev: "...mi pa je uspelo zbrati prav sočen glasbeni program, tako da vas bomo lahko malo razvajali. pogovarjali smo se, da bi vrteli nek dinamičen mix progressive housa, electra, minimala in techa, torej (...)

Mario Batelić (Globaluna)

To soboto nas bo razvajal vedno izvrstni Mario Batelić. V glasbenem večeru Globaluna bo postregel s pre(p)letom raznolikih - večinoma živahnih! - tradicionalnih godb iz malone vseh kotičkov oble. Lahko boste padli v "depro" ali v trans s sevdahom in kafanskimi pesmimi, si nabrusili pete ob žgočih balkanskih ritmih, se vrteli v krogu ob čutnem raiju, šteli (...)

novo na portalih gibanj