Living Democracy - Živa demokracija

Zadnji pripravljalni sestanek za blokupacijo MDDSZ

26. junija 2012 ob 19:00 v Socialnem centru Rog

Vabilo:

Tovariši,

kot ste verjetno že seznanjeni, konec tega tedna gibanje 15o pripravlja blokupacijo Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve (MDDSZ). Odločitev o blokupaciji je padla zaradi vse večjih rezov na področjih, ki so v domeni omenjenega ministrstva in ker je le-to odgovorno za mnoge oblike izkoriščanja in parazitiranja nad našimi življenji. Pred ministrstvom bomo za tri dni postavili šotore, imeli skupščine in delavnice.

Če tudi tebi vedno več jemljejo, če te moti, da je socialna pomoč postala kredit, da bodo kmalu lahko študirali le še premožnejši, da so prijatelji zaprti v institucijah, da je na cesti vedno več ljudi, da prekernim ne priznajo produktivnosti, da onemogočajo sindikalno organiziranje, skratka, da nas onemogočajo v realiziranju naših potencialov in kreativnosti, priti danes, v torek, 26. junija, ob 19h v Socialni center Rog na zadnji pripravljalni sestanek pred blokupacijo.

S sabo prinesi (če imaš, seveda) šotor, spalke, obstojno hrano in kakšen odvečen lavor (za namene ene od že predvidenih delavnic).

Se vidimo zvečer!

#15o

Pogledati online : Facebook dogodek

Living Democracy - Živa demokracija

novo na portalih gibanj