Socialni center Rog

»PRAVICE MIGRANTSKIH DELAVCEV V EU« FORUM Z EVROPSKIMI POSLANCI V SC ROG

EVROPSKI PARLAMENT in ZA IN PROTI, ZAVOD ZA KULTURO DIALOGA

vabita na

DRŽAVLJANSKI FORUM OB 1. MAJU

»PRAVICE MIGRANTSKIH DELAVCEV V EU«

z evropskimi poslanci Tanjo Fajon (S&D/SD), Jelkom Kacinom (ALDE/LDS) in Zoranom Thalerjem, (S&D/SD),

v petek, 23. aprila 2010, ob 19.00 uri

v Socialnem centru Rog, Trubarjeva ulica 72, Ljubljana.

Moderatorja: Aigul Hakimova in Samo Novak

VLJUDNO VABLJENI!

Dogodek organizirata Informacijska pisarna Evropskega parlamenta za Slovenijo in ZIP, Za in proti, zavod za kulturo dialoga, www.zainproti.com v sodelovanju z IWW Nevidnimi delavci sveta, www.njetwrok.org in Socialnim centrom Rog. Več informacij na www.tvojemnenjesteje.si.

Vsi tisti, ki se foruma ne boste mogli udeležiti, vljudno vabljeni k ogledu in sodelovanju v okviru spletnega videoprenosa, ki bo omogočen v petek, 23. aprila 2010 od 18.50 ure dalje na spletni strani http://www.evropske-razprave.si/vid.... Vzporedno z video prenosom bo odprta moderirana spletna klepetalnica, kjer bodo imeli gledalci priložnost v živo zastavljati vprašanja evropski poslanki mag. Tanji Fajon ter evropskima poslancema Jelku Kacinu in Zoranu Thalerju.

Vljudno vabljeni, da na spletni državljanski forum Evropske razprave www.evropske-razprave.si/vpr... postavite vprašanja zanje že sedaj. Vprašanja lahko na obrazcu zastavite brez registracije na forum, moderatorja dogodka pa jih bosta posredovala govorcem v živo na dogodku. Vaša vprašanja za objavo na forumu lahko pošljete tudi na elektronski naslov info@evropske-razprave.si.

Spletni videoprenos in spletno klepetalnico omogočata Inštitut za elektronsko participacijo (INePA), www.inepa.si in Studio 12, www.studio12.si preko odprtega brezžičnega omrežja wlan ljubljana, http://wlan-lj.net/.

Evropski parlament od leta 2005 prireja državljanske forume, na katerih se državljani in državljanke, predstavnice in predstavniki nevladnih in drugih organizacij srečujejo s poslanci Evropskega parlamenta, strokovnjaki in predstavniki nacionalnih in lokalnih oblasti ter z njimi izmenjajo mnenja o aktualnih evropskih temah.

Socialni center Rog

novo na portalih gibanj