// author archive

netičnemiš

netičnemiš has written 47 posts for NJETWORK

BENEFIT IZ-HODA, ZATO, DA LAHKO (P)OSTANEMO NORI

VABILO NA ČUDAŠKO ZABAVEN ŽUR RIBE SMO MED NAMI ZATO, DA LAHKO VSI (P)OSTANEMO NORI SOCIALNI CENTER ROG (TRUBARJEVA C. 72), petek: 23.11.2012, start 19:00 Družba nas je označila za čudaške, rekla da smo nori, prilepila različne psihiatrične diagnoze in nas odrinila v institucije. Mi pa ne vemo kaj je norost !?! Totalne institucije so vir zlorab, ponižanja, (...)

PREDSTAVITEV INICIATIVE “PARK JE NAŠ!”

Četrtek, 15.11.2012, ob 21h v Socialnem centru Rog na Trubarjevi 72 v Ljubljani "Šetnje su već tradicionalno krenule od Starog Hrasta a vodile su u naselje Nova Varoš sve do Centra grada. Prolazeći kraj zgrade Vlade RS, uz tihu policijsku prismotru, šetači su glasno ponavljali: "Lopovi, lopov, lopovi..". "Više stotina Banjalučana večeras je učestvovalo u (...)

AGORA99

Na podlagi predloga, sprejetega na srečanju Blockupy, ki je potekalo v Frankfurtu med 17. in 20. 5.2012, vabimo k participaciji na srečanju Agora99. (Vse nadaljnje informacije v različnih jezikih o Agori99 so objavljene na strani http://99agora.net/ ) Kaj je Agora99? Srečanje evropskih in mediteranskih gibanj ter mrež na temo dolga, demokracije in pravic. (...)

filmski program Potujočega festivala KOLOseksualnih filmov BIKE SMUT

Galerija Alkatraz/KUD Mreža in Mednarodni feministični in queer festival Rdeče Zore vas vljudno vabita na: filmski program Potujočega festivala KOLOseksualnih filmov BIKE SMUT, v torek 31.5 ob 21.uri v Socialni Center Rog, Ljubljana. Več informacij najdete na: www.rdecezore.blogspot.com Bike Smut* je kolektiv iz ZDA, ki organizira potujoči festival (...)

Afro/ Nigerian & Reggae Music Best Jams Version Live

AFRO/ NIGERIAN & REGGAE MUSIC BEST JAMS VERSION LIVE WITH DJ-BABA-K DA GENERAL (NIG) GUEST MC: RAS-T All the way from Ghana west Africa in town to rim some lyrics on his riddims. COME AND ENJOY WITH US .... GATE IS FREE 4 ALL. (( WELCOME)) http://www.kalabas.com/ sobota, 16.4., 22:00 - 4:00 SOCIALNI CENTER ROG (Trubarjeva 72), (...)

“This island has big production ...” Diskusija o (trenutni) migraciji na Lampedusi

V sredo, 23. marca, ob 19. uri vabljeni v Socialni center na krajšo predstavitev dogodkov na italijanskem otoku Lampedusa, ki jo je pripravila Helena Dembsky. Predstavitev temelji na dvotedenskem terenskem delu med tunizijskimi migranti, ki so na otok začeli prihajati z ribiškimi čolni in ladjami neposredno po padcu Ben Alijevega režima. Posledica revolucij (...)

Od hipoteze do diagnoze: na viziti zdravstva v Sloveniji

Vabimo vas na javno predstavitev raziskav na temo migracije in zdravstvo, ki so jih opravili študenti in študentke antropologije migracij (pod mentorstvom mag. Uršule Lipovec Čebron) na Oddelku za etnologijo in kulturno antropologijo Filozofske fakultete v Ljubljani, v sodelovanju s projektno skupino T-Share. Predstavitev bo v ponedeljek, 17. 1. 2010 ob 17. (...)

EKO KROG: “DOST’ MAMO! Zadnji mirni protest Zasavcev v Ljubljani

Eko krog, Civilna iniciativa Trbovlje in Občina Zagorje ob Savi vabijo na PROTESTNI SHOD proti sežiganju odpadkov: “DOST’ MAMO! Zadnji mirni protest Zasavcev v Ljubljani” v sredo 10. novembra 2010 ob 17h v Ljubljani pred Vlado RS, na Gregorčičevi ulici. Oglejte si šem traso štafete norosti, ki jo bodo tekli Zasavci po Ljubljani – do francoske ambasade in ob (...)

KAZNOVANJE? ne… PRAZNOVANJE!

KAZNOVANJE? ne… PRAZNOVANJE! Kazen mora biti vzgojna! In prestajanje skupno ter zabavno! DJ Jure (Viza za budućnost, RŠ) DJ Mario Batelić (RŠ) petek, 15.10.2010 ob 22:00 Socialni center Rog Trubarjeva72, Ljubljana Vabljeni na druženje v petek, 15. oktobra ob 22h, v Socialni center Rog. Spotoma bomo poravnali še nekaj starih dolgov. Praznovanje namreč ni (...)

Što je muškarac bez brkova

4.6.2010, ob 20h v Socialnem centru Rog ŠTO JE MUŠKARAC BEZ BRKOVA 2005, Hrvaška, 109’ Režija: Hrvoje Hribar Igrajo: Leon Lucev, Zrinka Cvitesić, Ivo Grgurević, Jelena Lopatić, Bojan Navojec Tatjana in Milenko sta par, ki delata v Nemčiji. Ko se Milenko smrtno ponesreči na delu na gradbišču, se Tatjana vrne na hrvaško podeželje, kjer se je prvič srečala s (...)

novo na portalih gibanj