Boji v tovarni znanja

7 posts

_____

Benefit Fronte prekercev, 22.2.2013

Dogodek se bo odvijal 22. februarja 2013 od 21h dalje v Socialnemu centru Rog, Trubarjeva 72, Ljubljana (Takoj po vstopu v Rog zavijte desno) Benefit žur za plačanje kazni zaradi alter-demonstracije, organizirane s strani Fronte prekercev pred več kot dvema letoma (natančneje 19.05.2010), ker naj bi ovirali promet na eni izmed ulic, kjer je sicer bila (...)

Benefit Fronte prekercev

Benefit žur za plačanje kazni zaradi alter-demonstracije, organizirane s strani Fronte prekercev pred več kot dvema letoma (natančneje 19.05.2010), ker naj bi ovirali promet na eni izmed ulic, kjer je sicer bila prijavljena naša demonstracija "NE MALO DELO, NE ŠTUDENTSKO DELO - MANJ DELA". Namen benefit žura je seveda zbrati čimveč prispevkov za čimprejšnje (...)

Čutim tovarno znanja / I Feel Knowledge Factory

Diskusija o aktivistični raziskavi v tovarni znanja v SC Rog Program diskusije: 1. predstavitev dosedanjih izkušenj z aktivistično raziskavo (predstavitev SC in IWW) 2. plenarna razprava o aktivistični raziskavi v tovarni znanja Dobrodošli v tovarni znanja ... kjer znanje osvobaja uči se, da ti ne bo treba delati, znanje ti širi obzorja, vse bolj ti (...)

Povzetek dogajanj na FDV - 12.11.2009

v polni velikosti...

Policisti na FDV, Univerza v Ljubljani

v polni velikosti...

Študenti in študentke proti militarizaciji, za avtonomijo univerze

Danes, 12. novembra 2009, so študenti in študentke na FDV protestirali proti "srečanju mednarodnih eminentnih strokovnjakov, ki pripravljajo predlog novega Strateškega koncepta Organizacije Severnoatlantske pogodbe (NATO)" . Na to "znanstveno srečanje" je bila kot "eminentna strokovnjakinja" povabljena tudi Madeleine Albright, arhitektka genocida nad (...)

Če je pripravništvo obvezno, naj bo zagotovljeno in plačano

14.10.2009 smo študentke in študenti FSD organizirali javni shod za ureditev pripravništev na področju socialnega varstva. Shoda, na katerem smo predali svoj poziv ministru Svetliku, se je udeležilo okrog 300 oseb...

novo na portalih gibanj